GOSSIP GIRL HAYRANLARININ BULUŞTUĞU ADRES...
 
AnasayfaSSSÜye ListesiKullanıcı GruplarıKayıt OlGiriş yap
Share | 
 

 PENN BADGLEY BİYOGRAFİSİİİ

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek 
YazarMesaj
'PELİN'
MODERATÖR
MODERATÖR


Mesaj Sayısı: 18
Yaş: 21
Nerden: MERSİN
Kayıt tarihi: 04/11/08

MesajKonu: PENN BADGLEY BİYOGRAFİSİİİ   Çarş. Kas. 05, 2008 4:38 pm

Badgley'nin çocukluk yılları Richmond ve Seattle arasında bölündü. Seattle'da iken Charles Wright Akedemisi'ne gitmiş, Seattle Çocuk Tiyatrosu'na katılmış ve bir çocuk radyosu için seslendirme yapmıştır.Badgley Baltimore, Maryland'da 1 Kasım 1986'da dünyaya gelmiştir.Tam adı Penn Dayton Badgley olan aktörün boyu ise 1.79'dur.
Filmografi:
The Stepfather (2009) (post-production) .... Michael
Forever Strong (2008) (completed) .... Lars


"Gossip Girl" .... Dan Humphrey (18 episodes, 2007-2008)
- Much 'I Do' About Nothing (2008) TV episode .... Dan Humphrey
- Woman on the Verge (2008) TV episode .... Dan Humphrey
- All About My Brother (2008) TV episode .... Dan Humphrey
- Desperately Seeking Serena (2008) TV episode .... Dan Humphrey
- The Blair Bitch Project (2008) TV episode .... Dan Humphrey
(13 more)
Drive Thru (2007) .... Van
John Tucker Must Die (2006) .... Scott
"The Bedford Diaries" .... Owen Gregory (8 episodes, 2006)
- Abstinence Makes the Heart Grow Fonder (2006) TV episode .... Owen Gregory
- Risky Business (2006) TV episode .... Owen Gregory
- The Passion of the Beaver (2006) TV episode .... Owen Gregory
- Love and the Tenth Planet (2006) TV episode .... Owen Gregory
- The Art and Science of Manipulation (2006) TV episode .... Owen Gregory
(3 more)
"The Mountain" .... Sam Tunney (13 episodes, 2004-2005)
- Great Expectations (2005) TV episode .... Sam Tunney
- Blood Money (2004) TV episode .... Sam Tunney
- Sacred Things (2004) TV episode .... Sam Tunney
- The One You're With (2004) TV episode .... Sam Tunney
- Pop Psychology (2004) TV episode .... Sam Tunney
(8 more)
Debating Robert Lee (2004) .... Debator
"The Twilight Zone" .... Jace Malone (1 episode, 2003)
- Homecoming (2003) TV episode .... Jace Malone
"Do Over" .... Joel Larsen (15 episodes, 2002-2003)
- Chilghetti (2003) TV episode .... Joel Larsen
- Joel Larsen's Day Off (2002) TV episode .... Joel Larsen
- Hot for Teacher (2002) TV episode .... Joel Larsen
- Cold War (2002) TV episode .... Joel Larsen
- The Block Party (2002) TV episode .... Joel Larsen
(10 more)
"What I Like About You" .... Jake (1 episode, 2002)
- Copy That (2002) TV episode .... Jake
"The Brothers Garcia" .... Eddie Bauer (2 episodes, 2000-2002)
- School Daze (2002) TV episode .... Eddie Bauer
- A Hunting We Will Go (2000) TV episode .... Eddie Bauer
The Fluffer (2001) .... Young Sean
"The Young and the Restless" (1973) TV series .... Phillip Chancellor IV #8 (unknown episodes, 2000-2001)
... aka Y&R (USA: promotional abbreviation)
"Bull" (1 episode)
- Love's Labors Lost (?) TV episode
Mario Tennis (2000) (VG) (voice)
"Daddio" .... Todd (2 episodes)
- A Confederacy of Daddies (?) TV episode .... Todd
- The Last Temptation of Chris (?) TV episode .... Todd


"Will & Grace" .... Boy #1, Todd (1 episode, 1999)
- I Never Promised You an Olive Garden (1999) TV episode .... Boy #1, Todd
Mario Golf 64 (1999) (VG) (voice)
... aka Mario Golf (USA)
... aka Untitled Mario Sports Game

Self:
"Total Request Live" .... Himself (1 episode, 2008)
... aka TRL (USA: promotional abbreviation)
... aka Total Request with Carson Daly (USA)
- Episode dated 13 May 2008 (2008) TV episode .... Himself
"Live with Regis and Kathie Lee" .... Himself (1 episode, 2008)
... aka Live with Regis (USA: new title)
... aka Live with Regis & Kelly (USA: new title)
- Episode dated 2 May 2008 (2008) TV episode .... Himself
"The View" .... Himself (1 episode, 2007)
- Episode dated 20 November 2007 (2007) TV episode .... Himself
Kodiak Yearbook (2006) (V) .... Himself
Grrrl Power (2006) (V) .... Himself
"The Tonight Show with Jay Leno" .... Himself (1 episode, 2002)
- Episode dated 5 September 2002 (2002) TV episode .... Himself
not:Gerçek hayatta da dizide oldukları gibi Serena (Blake Lively) ile birliktelikleri vardır.


Dizide Canlandırdığı Karakter:
Dizide Dan rolünde oynar.Şapşallıkta üzerine yoktur ama esas kızımız Serena ile takılır.New York elitleri kadar zengin değildir.Klasik dizinin eziği/küçük emrahı modundayken Serena ile birlikte büyük bir değişim geçirecek ve New York elitleri arasında kendine bir yer edinecektir.Annesi ressamlık sevdasına kapılıp evi terketmiştir.Eski bir rock yıldızı olan babası Rufus ve çıtır kızkardeşi Jenny ile birlikte yaşar..
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör
 

PENN BADGLEY BİYOGRAFİSİİİ

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası

 Similar topics

-
» SİNEM ÖZTÜRK BİYOGRAFİ
» Pelin Akil.... biyografi..
» mersinli FİKRİ CAN BİYOGRAFİSİ
» BİYOGRAFİ

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
GOSSIP GIRL FAN :: GOSSIP GIRL OYUNCULARI!!! :: PENN BADGLEY(Dan Humphrey )-